Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-08@16:51:34 GMT

تطبیق ستاد اوقات فراغت با سایت همگام

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۴۸۶۵۱

تطبیق ستاد اوقات فراغت با سایت همگام

حسن استوار آذر دوشنبه شب در جلسه ی شورای آموزش و پرورش استان با اشاره به راه اندازی سامانه امور جوانان در سه سال اخیر اظهار کرد: ستاد ساماندهی امور جوانان استان اهتمام جدی در خصوص اوقات فراغت دارد و این سامانه باعث شد وضعیت را بهتر رصد کنیم.
وی با بیان اینکه در سال های گذشته هم عزم جدی دستگاه تعلیم و تربیت در این موضوع را شاهد بودیم،افزود: این سامانه رصد وضعیت را بهتر کرد و از بین دستگاه های عضو سامانه شهرداری تبریز مقام اول و آموزش و پرورش رتبه دوم را در این خصوص کسب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استوار آذر با تاکید بر کیفی سازی کلاس های اوقات فراغت خواستار واگذاری مدارس بزرگ برای اجرای برنامه های سازمان های دیگر شد و گفت: پرتال سایت همگام با سامانه ستاد منطبق شود تا مسئولان دبیرخانه استان از این آمار نتیجه گیری و برنامه ریزی کنند.
وی یکی از آفت های اوقات فراغت را استقبال کم دانش اموزان مقطع متوسطه از کلاس های تابستانی اعلام کرد و خواستار همکاری بین بخشی در حل این موضوع شد.
مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی نیز در این جلسه ساماندهی نیروی انسانی را یکی از موضوعات محوری آموزش و پرورش استان اعلام کرد و گفت: هیچ گونه نگرانی از بابت کمبود نیروی انسانی برای شروع سال تحصیلی جدید در استان نیست.
پاشایی با اشاره به اینکه نظام جامع برنامه ریزی آموزش و پروش در سراسر استان اجرا شد، خاطر نشان کرد: در این راستا تمامی مدارس آذربایجان شرقی دارای برنامه آموزشی سالانه می باشند.
وی با تاکید بر اینکه روند هدایت تحصیلی در استان با کمترین نارسایی و با هماهنگی بین بخشی صورت می گیرد، افزود: با برنامه ریزی، نظارت جدی و تلاش شبانه روزی در روند اجرایی برنامه امتحانات داخلی و نهایی خللی مشاهده نشد.
پاشایی با اشاره به افتتاح 105 طرح آموزشی و رفاهی در هفته دولت سال گذشته،خاطر نشان کرد: امسال هم با برنامه ریزی و تلاش های شبانه روزی شاهد افتتاح پروژه های جدید در استان خواهیم بود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه امسال بخشی از بودجه فرهنگی برای اوقات فراغت دانش آموزش اختصاص داده می شود،گفت: تلاش مجموعه بر غنی سازی کمی و کیفی اوقات فراغت دانش آموزان است.
معاون فرهنگی شهرداری تبریز نیز در این جلسه گفت: شهرداری تبریز آماده واگذاری مراکز فرهنگی جهت غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان است.
حجت الاسلام حمیدی اظهار کرد: یکی از برنامه‌های شهرداری، تبریز گردی است که برای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان آماده ارائه خدمات به آموزش و پرورش استان هستیم.
وی افزود: همچنین جهت غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان مناطق کم برخوردار، شهرداری تبریز آماده تجهیز فضاهای آموزش و پرورش در آن مناطق هستیم.
حدود 700 هزار دانش آموز در بیش از 8 هزار مرکز آموزشی آذربایجان شرقی در حال تحصیل هستند.
خبرنگار: نعمت مرادپور ** انتشار: رستگار
6132/6183

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۴۸۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: توجه به سند تحول بنیادین در ساحت‌های تربیتی دانش‌آموزان پر اهمیت است، به همین منظور آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در کف مدرسه است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، رسول شیدایی امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران توجه به برنامه‌های پرورشی را از اولویت‌های آموزش و پرورش دانست و اظهار کرد: اگر فرآیند تربیت درست انجام شود، آموزش هم خود به خود به صورت مطلوب انجام خواهد شد.

وی افزود: ایران قوی، نیازمند مدرسه قوی است و مدرسه قوی نیاز به معلم قوی دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان خاطرنشان کرد: توجه به سند تحول بنیادین در ساحت‌های تربیتی دانش‌آموزان پر اهمیت است؛، به همین منظور آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در کف مدرسه است.

شیدایی اضافه کرد: با توجه به شعار امسال، از برنامه‌های مهم آموزش و پرورش مهارت‌آموزی دانش آموزان خواهد بود و هر سال ۳۰۰ ساعت آموزش مهارت‌های زندگی و مهارت‌های فنی در برنامه‌های مدرسه گنجانده شده است.

وی با بیان اینکه توجه به برنامه‌های آموزش و پرورش به حوزه قرآن، عترت و نماز نیز از اولویت‌ها است، گفت: با توجه به اینکه تفاوت‌های تربیتی میان خانواده‌ها و دستگاه تعلیم و تربیت نیاز به بازسازی دارد؛ بنابراین اثرات شرکت در اردوهای راهیان نور و راهیان پیشرفت می‌تواند در آگاهی‌بخشی به دانش‌آموزان اثر بالایی داشته باشد.

کد خبر 751780

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • معلمان پرچم‌دار زنده نگه‌داشتن هویت ایرانی در نوجوانان هستند
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • تعریف ظرفیت‌های مشاوره‌ای برای افرادی که در سن ازدواج هستند
  • بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی